Serveis

Menjars

Oferim una cuina tradicional, amb menjar casolà i abundant, a base de productes de la zona i de temporada: llonganissa, estofats, fricandó, girella, els macarrons brutals del Gabi, els cigrons amb ou, l’escudella pallaresa, les amanides de l’hort… i les postres per llepar-se els dits.

És possible menjar-hi un menú de muntanya per dinar o sopar, esmorzars de forquilla, menús, pícnic per emportar si es vol fer una excursió…

Amb la nostra cuina recuperem les receptes de les nostres padrines i mares, recuperant el temps de cocció i afegint tocs originals, on donem valor als productors de les comarques properes (Pallars i Alt Urgell)

Recordeu reservar el menú amb antelació!

Feu-nos saber les vostres necessitats específiques i miraren de trobar la millor solució.

Biblioteca i jocs

Una zona de Jocs de Taula per a nens i adults i biblioteca de llibres i revistes.

Exterior

La zona del voltant del Refugi és molt tranquil·la – els més petits hi poden jugar, anar en bicicleta, fer cabanes… Hi ha una bassa amb aigua que baixa de la muntanya, on el més valent es poden banyar, una taula per a fer-hi un pícnic, llegir, escriure… i unes hamaques, on desconnectar de veritat.

Dormir

Per a dormir, disposem de 6 habitacions independents de 3 a 12 llits (amb un total de 42 places). Totes elles equipades amb mantes i coixins, calefacció central i terres de fusta.


Banys totalment equipats.
Saló a dalt amb xemeneia.

Activitats

Assessorament per a  les activitats: